MarioCotta Messenonderdeel van meefil.nl - Nederland

accessoires.mariocotta.be

een overzicht van MarioCotta accessoires

MarioCotta Rails

Zwaluwstaartrails type 45901S
Standaard zwaluwstaartrails voor montage van meshouders met handmatige verstelling. Toe te passen in combinatie met meshouders type PPS, PPMS, TINY, LISA en
bevestigingsbeugels type 48-60.

Bevestigingsbeugels type 48-60
De compacte bevestigingsbeugels type 48-60 kunnen worden ingezet voor meshouders type PPS en PPMS en kunnen worden gemonteerd op de hierboven getoonde zwaluwstaartrails van het type 45901S. Deze beugels zijn onderhoudsvrij en geschikt voor zwaardere toepassingen. Verstelling en fixatie van deze meshouders kan handmatig verricht worden.

MarioCotta beugels
MarioCotta Rails

Zwaluwstaartrails type 45907C
Standaard zwaluwstaartrails met vertanding voor montage van meshouders met mechanische verstelling. Toe te passen in combinatie met meshouders type PPS, PPMS en PPL en bevestigingsbeugels type S, M en L.

Bevestigingsbeugels type S, M en L
De bevestigingsbeugels van de types S, M en L kunnen worden ingezet voor meshouders type PPS, PPMS en PPL en worden gemonteerd op de hierboven getoonde zwaluwstaartrails van het type 45907C. De houder is voorzien van een rondsel, corresponderend met de vertanding op de bijbehorende zwaluwstaartrails. Hierdoor kan de meshouder lineair  worden gepositioneerd door middel van een draaiknop.

MarioCotta SML
MarioCotta GL

Lineaire rails type GL
Lineaire rails met dubbele pneumatische rem voor het blokkeren van de meshouder tijdens het snijproces. De rails is voorzien van een vertanding voor eenvoudige verstelling van de meshouder. Deze rail is te gebruiken in combinatie met de GL-serie bevestigingsbeugels voor meshouders typen PPS, PPMS en PPL.

Bevestigingsbeugels type GL
Deze stalen bevestigingsbeugels  kunnen worden ingezet voor meshouders type PPS, PPMS en PPL en zijn geschikt voor montage op de hierboven getoonde zwaluwstaartrails van het corresponderende GL type. De beugels zijn voorzien van lagering voor een perfecte geleiding en de pneumatische rem van de rails zorgt voor het veilig blokkeren van de houders. Tevens zijn de beugels voorzien van een rondsel, waardoor de meshouders lineair kunnen worden gepositioneerd door middel van een draaiknop.

MarioCotta GL bracket
MarioCotta T

Zwaluwstaartrails type T
Zwaluwstaartrails met vertanding. Geschikt voor montage van pneumatische meshouders met rondsel voor eenvoudige afstelling, zoals type TINY 45200.

Lineaire rails en beugels type GOLD CA
Lineare rails en beugels voor de Gold-serie meshouders. De gelagerde beugels zorgen voor een perfecte geleiding op de rails, die voorzien is van een dubbele pneumatische rem voor het veilig blokkeren van de houders. Tevens zijn de beugels voorzien van een rondsel en de rails met een corresponderende vertanding, waardoor de meshouders eenvoudige kunnen worden gepositioneerd door middel van een draaiknop.

MarioCotta Gold CA
MarioCotta Gold ZA

Lineaire rails en beugels type GOLD ZA
Lineare rails en beugels voor de Gold-serie meshouders. De beugels zijn voorzien van een rondsel en de rails met een corresponderende vertanding, waardoor de meshouders eenvoudige kunnen worden gepositioneerd door middel van een draaiknop.

Lineaire rails en beugels type GOLD MB/MA
Compacte lineare rails en beugels voor de Gold-serie meshouders. Geschikt voor handmatige verstelling.

MarioCotta Gold MA
MarioCotta Spreidwalsen

Spreidwalsen
Spreidwalsen voor applicaties in de textiel- papier en plasticindustrie waar behoefte is het kronkel- en kreukvrij maken van de te bewerken materiaalbaan om bijvoorbeeld verkeer snijden te voorkomen. Wij leveren onder andere gebogen spreidwalsen met rubberen coating, gebogen spreidwalsen van metaal en spreidwalsen met instelbare buiging.